Born and educated in Shropshire, England, Annie Hall arrived in Switzerland fresh from Catering College in July 1980. Annie began her career working in hotels in Château d’Oex, Pays d’Enhaut and traveled the world as dame de compagnie for a number of years. After learning French, Annie decided to add another language to her repertoire and traveled to Hamburg, Germany for twelve months. Upon returning to Switzerland, she secured a position in a top restaurant in Gstaad, Bernese Oberland for five and a half years. On receiving the necessary permit to begin her own independent catering service , Annie opened her own catering business in 1998. Annie has fallen in love with the cozy mountain region of Château d’Oex, where she resides, and enjoys the out-door sports of walking, mountain climbing and cycling in the summer and cross country skiing during the winter months. In addition to her passion for wine & culinary delights, she has a particular passion for ballroom dancing in her spare time. Annie is a well-known and likable character who has fully integrated into local society, receiving Swiss citizenship a number of years ago. Annie loves a change of scenery from time to time and is therefore prepared to travel to Geneva, Basel, Zurich or wherever your venue might be!!  Copyright Annie Hall 2010 - 2019 Info über Annie Hall, geboren und aufgewachsen in Shropshire, GB. Seit ihrem erfolgreichen Abschluss im „Catering College“ 1980 lebt und arbeitet Annie in der Schweiz. Ihre erste Anstellung als „Mädchen für alles“ fand Annie in Hotel im Waadtländer Oberland ( Château d’Oex im Pays d’Enhaut). „Dame de Compagne“ erweiterte Annie Europa- und weltweit ihren geographischen horizont. Ihre Fähigkeit sich ausser englisch auch französisch, deutsch (inkl. Schweitzerdeutsch) und teilweise spanisch und italienisch zu verständigen, verhalfen Annie zu verantwortungsvollen Anstellungen wie während 5 1/2 Jahren als „maître d’hôtel“ in einem renommierten Etablissement in Gstaad im Berner Oberland. Annie ist eine passionierte Weinkennerin und hat einen ausgeprägten Geschmack für kulinarische Köstlichkeiten. Seit 12 Jahren betreibt Annie ihren eigenen Catering Service. Ihre Berufskompetenz und ihre Diskretion im Umgang mit Menschen aus den unterschiedlichsten sozialen Schichten gehören zu Annie wie ihre spontane und frohe Natürlichkeit. Die Tatsache, dass Annie seit einigen Jahren anerkannte Schweizerbürgerin ist, bezeugt ihre Verbunenheit mit den Rechten und dem herrschenden Qualitätsanspruch in der Schweiz. Annie bedient Kunden sowohl im nahen Umfeld (Berner Oberland – Pays- d’Enhaut) als auch gelegentlich zwischen Zürich, Basel und Genf, kurz, wo immer Sie ihren Catering Service benötigen. Curriculum vitae Je suis née dans le Shorpshire (Angleterre) où j’ai suivi ma scolarité. Je suis arrivée en Suisse après avoir terminé des études de Catering Collège.Dès juillet 1980, je travaille dans différents hôtels de Château d’Oex et voyage, de par le monde, comme dame de compagnie.J’apprends le français et l’allemand (Hambourg), le “Schweitzdeutsch” et comprends l’italien et l’espagnol.En dehors de mon service traiteur, j’entretiens ma forme par des activités sportives (vélo, marche,...). De retour en Suisse, je travaille pendant plus de 5 ans dans un établissement de renommée de Gstaad, (Oberland bernois).Depuis 1998 je suis officiellement installée au Pays d’Enhaut comme traiteur privé. Dix ans plus tard, j’acquiers la nationalité suisse.Je suis une vraie passionnée de cuisine, de toutes les cuisines. Je connais et reconnais les ingrédients de qualités. Mes connaissances en vins sont étendues et je vous parlerai avec passion de ce breuvage.Je suis d’un caractère jovial et agréable. Point important : ma très grande Discrétion ! Ma liberté de mouvement me permet de vous rejoindre chez vous, aussi bien à Bâle qu’à Genève, à Paris qu’à Milan. ____________________________________________________________________